Bewezen resultaten

De werking van de Philips Sonicare wordt ondersteund door meer dan 175 samenvattingen van klinische en laboratoriumstudies, die zijn uitgevoerd aan ruim 50 universiteiten en onderzoeksinstituten over de hele wereld. We hechten grote waarde aan de continue verbetering van onze producten door onderzoek en ontwikkeling. Bij Philips Sonicare hanteren we een eenvoudige benadering waarin de nieuwste wetenschappelijke kennis wordt geïntegreerd met een diepgaand begrip van de eisen die de hedendaagse tandheelkunde stelt. Door ons aan deze principes te houden, realiseren we vaak oplossingen en technologieën die hun tijd vooruit zijn, waardoor we de toon kunnen aangeven in de branche.
Onze klinische studies bekijken >

DiamondClean verwijdert tot 4x meer plaque dan een handtandenborstel*
Details bekijken >
*na 4 weken gebruik

DiamondClean verwijdert extrinsieke tandvlekken binnen één week gebruik en is duidelijk op alle momenten effectiever dan een handtandenborstel.
Details bekijken >
Het is proefondervindelijk bewezen dat onze technologie extrinsieke aanslag ten gevolge van koffie, thee en tabak kan verwijderen en tanden binnen slechts twee weken witter helpt maken.

Hoe Sonicare werkt

De zorgvuldig onderzochte en gepatenteerde sonische combinatie van de ongeveer 31,000 borstelbewegingen per minuut en het specifieke bereik van de borstelkop met de heen-en-weergaande beweging, zorgen samen voor de unieke dynamische vloeistofkracht van Sonicare. De meeste elektrische tandenborstels beschikken niet over deze unieke combinatie waarmee een, klinisch bewezen, verwijdering van plaque biofilm wordt bereikt, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken.
Zie de Sonicare in actie
Onze technologie leidt tot een compleet andere poetservaring.
Bekijk video >
Zie de Sonicare in actie
Hoge frequentie, hoge amplitude
De sleutel tot de dynamisch reinigende werking van Sonicare is de beweging van de opzetborstel.
Bekijk video >
NIEUW! Philips Sonicare DiamondClean
Meer informatie over de ultieme reinigingsprestaties van onze nieuwste innovatie.
Bekijk video >

Grotere poetsdiscipline

Improved Compliance
Motiveer uw patiënten met Sonicare
De oorspronkelijke Sonicare technologie is 20 jaar geleden ontwikkeld als baanbrekende innovatie in de tandenborstelbranche. De nieuwe Sonicare DiamondClean tilt onze ambitie naar een hoger niveau door de beste klinische prestatie neer te zetten die ooit door een Sonicare is geleverd, dankzij de unieke opzetborstel en het ergonomische ontwerp van het handvat. De Sonicare DiamondClean levert het nieuwste op het gebied van innovaties in sonische technologie en biedt een poetservaring die veilig en doeltreffend is en tegelijkertijd het gebruik van de juiste poetstechniek bevordert. De Sonicare DiamondClean is een belangrijke volgende stap op weg naar nog betere en nog intuïtievere oplossingen voor de dagelijkse mondhygiëne. Dat is precies waar het bij Philips Sonicare allemaal om draait.
Voor veel tandheelkundige professionals is gebrek aan poetstrouw bij de patiënt het belangrijkste obstakel bij het realiseren van betere orale gezondheid. Sonicare stimuleert beter en vaker poetsen, doordat patiënten binnen 2 weken resultaten zien en voelen. De Sonicare DiamondClean kan daarom een krachtig middel zijn om uw patiënten ook op de lange duur aan te zetten tot goed poetsen.

Functies voor het motiveren van patiënten
Net als alle Sonicare-modellen is ook de FlexCare+ voorzien van voorzieningen die de patiënten motiveren om te poetsen, zoals de Quadpacer en de Smartimer, functies die grondig poetsen aanmoedigen. De Quadpacer is een intervaltimer die er door middel van een geluidssignaal voor zorgt dat alle vier de kwadranten dertig seconden lang worden gepoetst. Op die manier worden alle tanden en kiezen grondig gereinigd. Uit tests is gebleken dat de Smartimer de behandelingstrouw verbetert doordat precies wordt aangegeven wanneer de voorgeschreven poetscyclus van twee minuten verstreken is.

Cyclusdiagram poetstrouw
Details bekijken >
  • Betere poetsdiscipline leidt tot belangrijke resultaten op de lange termijn: minder plaque, minder tandvleesbloedingen, gezonder tandvlees
  • Betere controleresultaten motiveren patiënten om hun poetsgewoonten te handhaven en zelfs te verbeteren.

Waarom aanbevelen

Wanneer u een Sonicare-tandenborstel aan uw patiënten aanbeveelt, moet u dat met het volste vertrouwen kunnen doen. De dynamisch reinigende werking heeft aangetoond plaque te verwijderen voor een krachtig schoon gevoel.Het helpt bloedend tandvlees en tandvleesaandoeningen tegen te gaan en omdat Sonicare een complete productlijn heeft, is er een borstel voor iedere patiënt en een scala aan condities van mondgezondheid.
Wat uw collega’s zeggen >

Tandplaqueverwijdering

DiamondClean verwijdert tot 4x meer plaque dan een handtandenborstel*
*na 4 weken gebruik
Voorbeelddiagram:
Effectiviteit van plaqueverwijdering van twee nieuwe Philips Sonicare DiamondClean-opzetborstels Lees de volledige studie >