Bewezen resultaten

Door middel van uitvoerig en gedegen wetenschappelijk onderzoek is Philips Sonicare toegewijd aan uitbreiding van haar portfolio van mondverzorgingsproducten door belangrijke innovaties zoals AirFloss.
Dankzij de baanbrekende microburst-technologie en overtuigend wetenschappelijk bewijs, heeft AirFloss laten zien dat de interproximale tandvleesgezondheid binnen twee weken effectief wordt verbeterd.

Bekijk onze klinische studies >

Hoe Sonicare AirFloss werkt

De zorgvuldig onderzochte microburst-technologie is een techniek waarbij lucht en micro-druppels worden afgegeven die interproximale plaque tussen de tanden voorzichtig en effectief verwijderen. De met water (of mondspoeling) gemengde luchtstraal is aantoonbaar veilig en zacht voor tandvlees en tanden.

Sonicare AirFloss
Patiënten die niet regelmatig flossen krijgen zo een gemakkelijke methode aangereikt om tussen de tanden te reinigen.
Nu kijken >

Grotere poetsdiscipline

AirFloss helpt patiënten de uitdagingen van het flossen te overwinnen
Met het doel om patiënten te helpen een uitstekende mondgezondheid te bereiken, biedt Sonicare AirFloss een eenvoudige oplossing gericht op patiënten die niet vaak genoeg flossen, maar weten dat ze dat wel zouden moeten doen.

Waarom aanbevelen

Net als met elk Sonicare-product zou u wanneer u Sonicare AirFloss aanbeveelt aan een patiënt dat met het volste vertrouwen moeten doen. De microburst-technologie heeft aangetoond interproximale plaque te verwijderen voor een krachtige, maar toch zachte reiniging. Het is een uniek alternatief voor flossen, ontworpen om patiënten een betere mondgezondheid te bieden.
Video: Zie de AirFloss in actie >

Sonicare AirFloss en biofilm

Het is klinisch bewezen dat de Sonicare AirFloss tot 99% meer plaque tussen de tanden verwijdert dan alleen poetsen met een handtandenborstel. Er is ook met een in-vitro-onderzoek aangetoond dat de Sonicare AirFloss 66% meer interproximale plaquebiofilm verwijdert dan alleen het poetsen met de Sonicare FlexCare+.
Video: bekijk de biofilmvideo >