Het is een voortdurende uitdaging om patiënten gemotiveerd te houden om tussen consulten vast te houden aan goede mondzorggewoonten. We weten dat u, wanneer ze bij u in de stoel liggen, benadrukt dat ze tweemaal per dag voor de aanbevolen duur moeten poetsen en iedere dag interdentaal te reinigen.

En dan lopen ze weer naar buiten.

Zodra ze uw praktijk verlaten, is het tijd dat ze Sonicare leren kennen, of nog beter, dat Sonicare thuis op hen wacht. Philips Sonicare is uw partner in inspiratie. Ons doel is om zinvolle mondzorginnovaties te blijven ontwikkelen die een verkwikkende poetservaring opleveren, en superieure mondgezondheidsresultaten voor elke aandoening.
  We hebben in het verleden bewezen dat we dat kunnen, en dat blijft onze doelstelling voor de toekomst. We willen er zeker van zijn dat u zelf merkt wat voor verschil wij maken.

Met ons complete assortiment werkt Sonicare gedurende hun hele leven met uw patiënten samen. Sonicare begint en blijft bij uw patiënten, van een kind dat leert poetsen tot een volwassene met een parodontale aandoening, voor een heel leven met een gezonder gebit.

Leer verschillende patiënten met verschillende aandoeningen kennen en zie hoe uw aanbeveling van Sonicare een verschil kan maken. Meer informatie >
Mondzorgpatiënten