Hier vindt u antwoord op de vragen die mensen ons het vaakst stellen. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord weer te geven.


NIEUW! DiamondClean
NIEUW! AirFloss
Sonicare For Kids
Professioneel probeerexemplaar
Verstrekking
+
Wat zijn de unieke laadopties van Sonicare DiamondClean?
-
Wat zijn de unieke laadopties van Sonicare DiamondClean?
Sonicare DiamondClean wordt geleverd met drie unieke laadopties.

Thuis opladen:
Sluit eerst de lader aan op een stopcontact. Zet het glas stevig vast op het oplaadvoetstuk. Plaats vervolgens het handvat van de tandenborstel in het glas en zorg ervoor dat het handvat de bodem van het glas raakt. Het lampje op het handvat knippert om aan te geven dat de tandenborstel wordt opgeladen.

Op reis kunt u uw Sonicare DiamondClean opladen via de USB-aansluiting en het reisetui. U kunt opladen via een laptop of een wandstopcontact.

Opladen via een wandstopcontact:
Plaats het handvat in het opladende reisetui en sluit de kabel aan op een stopcontact. De laadindicator op het handvat knippert groen totdat het apparaat volledig is opgeladen.

Laden via USB:
Verwijder de USB-kabel van de reisstekker en steek de USB-stekker in een USB-poort. Gebruik alleen de meegeleverde Philips USB-wandadapter en USB-kabel. Gebruik alleen apparaten met UL-kenmerk als een alternatieve methode om het tandenborstelhandvat in het reisetui op te laden.

Het unieke laadsysteem en de nieuwe reisoplader zijn niet compatibel met andere modellen Sonicare-tandenborstels, en andere laders kunnen niet worden gebruikt om DiamondClean op te laden.
+
Kan de poetservaring van DiamondClean worden aangepast?
-
Kan de poetservaring van DiamondClean worden aangepast?
DiamondClean heeft vijf verschillende standen waaruit u kunt kiezen: Clean, White, Polish, Gum Care en Sensitive. Clean is een modus van twee minuten met intervallen van 30 seconden, die ervoor zorgt dat u elk gedeelte van uw mond grondig reinigt. White is een modus van 2 minuten en 30 seconden. Deze modus geeft u extra tijd en vermogen om tanden witter te maken. Polish is een modus van 60 seconden, die u kunt gebruiken voor een snelle reiniging wanneer u op reis bent. Gum Care een modus van drie minuten die is ontwikkeld voor optimale gezondheid van het tandvlees. Sensitive is een voorzichtige modus voor gebruikers die gevoelig tandvlees hebben of voor het eerst een Sonicare-systeem gebruiken.
+
Is Sonicare DiamondClean veilig voor kinderen?
-
Is Sonicare DiamondClean veilig voor kinderen?
Dit product mag niet worden gebruikt door personen (waaronder kinderen) met beperkte fysieke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, onervarenheid of onwetendheid. Gebruik is alleen toegestaan wanneer het plaatsvindt onder toezicht van een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon, of wanneer zij van deze persoon aanwijzingen hebben ontvangen voor het gebruik.

Er dient toezicht te worden gehouden op kinderen, zodat zij niet met het apparaat spelen.
+
Is Sonicare DiamondClean veilig voor gebruik met een beugel?
-
Is Sonicare DiamondClean veilig voor gebruik met een beugel?
Ja, Sonicare-tandenborstels zijn veilig voor gebruik met een beugel, maar de opzetborstels slijten dan wel sneller. Sonicare-tandenborstels zijn ook veilig voor gebruik op tandrestauraties, zoals vullingen, kronen en keramische schildjes.
+
Hoe maakt DiamondClean tanden witter?
-
Hoe maakt DiamondClean tanden witter?
De DiamondClean-opzetborstels hebben diamantvormige borstelharen die aanslag op de oppervlakte zachtjes wegvegen zodat tanden witter worden. Dankzij de combinatie van de sonische poetsbeweging, diamantvormige borstelharen en de stijfheid en dichtheid van de borstelharen verwijdert extrinsieke tandvlekken binnen één week3.
+
Hoe herinneren borstelharen aan vervanging?
-
Hoe herinneren borstelharen aan vervanging?
Sommige borstelharen hebben kleuren die vervagen, om u eraan te herinneren dat de opzetborstel elke drie maanden moeten worden vervangen, zoals aanbevolen door tandheelkundigen. Na drie maanden vervagen de kleuren van de borstelharen van een blauwe kleur naar wit.
+
Kan ik de DiamondClean-accu vervangen?
-
Kan ik de DiamondClean-accu vervangen?
Nee. De oplaadbare accu binnenin de Sonicare DiamondClean kan niet vervangen worden, maar kan worden verwijderd voor recycling. Neem contact op met uw locale afvalbeheer voor de recycling-vereisten. Verwijder de accu alleen aan het einde van de levensduur van het product. Indien u dit eerder doet, maakt u het product kapot. Neem de basis veiligheidsmaatregelen in acht.
+
Hoeveel tandplak verwijdert DiamondClean?
-
Hoeveel tandplak verwijdert DiamondClean?
Bewezen is dat DiamondClean-opzetborstels over een periode van vier weken vier keer meer tandplak verwijderen dan een handtandenborstel1, en aanzienlijk meer tandplak dan ProResults-opzetborstels. In vergelijking met ProResults verwijdert de DiamondClean verwijdert tot 4x meer plaque dan een handtandenborstel*, en DiamondClean standaard opzetborstels verwijderen tot 33% meer2. Zie onze pagina Klinische studies voor meer informatie.
*na 4 weken gebruik
+
Verbetert DiamondClean de gezondheid van tandvlees?
-
Verbetert DiamondClean de gezondheid van tandvlees?
Ja, DiamondClean verbetert binnen twee weken de gezondheid van tandvlees2. Zie onze pagina Klinische studies voor meer informatie.
+
Hoeveel witter worden mijn tanden als ik DiamondClean gebruik?
-
Hoeveel witter worden mijn tanden als ik DiamondClean gebruik?
Met DiamondClean worden uw tanden zichtbaar witter. Het is bewezen dat DiamondClean aanzienlijk meer aanslag verwijdert (koffie, thee, tabak, rode wijn) dan een handtandenborstel. DiamondClean verwijdert tot 20% van de oppervlakkige aanslag na één week gebruik en tot 33% na twee weken gebruik3. Het is klinisch bewezen dat DiamondClean in slechts één week twee 4x meer plaque dan een handtandenborstel3.
+
Hoe onderhoud ik mijn Sonicare-tandenborstel?
-
Hoe onderhoud ik mijn Sonicare-tandenborstel?
Uw Philips Sonicare presteert het beste wanneer de opzetborstels goed worden gereinigd en elke drie maanden worden vervangen. Neem ook deze eenvoudige tips in acht: Spoel uw Sonicare-tandenborstel na ieder gebruik en laat deze volledig drogen. Haal de opzetborstel er minimaal eens per week af en veeg eventuele residuen weg. Vervang uw opzetborstel elke drie maanden.
1Putt M, Milleman J, DeLaurenti M, Schmitt P. Data on file, 2010
2Milleman K, Milleman J, Putt M, DeLaurenti M, Souza S, Jenkins W, Strate J. Data on file, 2011
3Colgan P, DeLaurenti M, Johnson M, Jenkins W, Strate J. Data on file, 2010
Productinformatie
+
Wat is er zo uniek aan de Sonicare AirFloss-technologie?
-
Wat is er zo uniek aan de Sonicare AirFloss-technologie?
Innovatieve, baanbrekende technologie.
Sonicare AirFloss is een innovatief apparaat voor reiniging tussen de tanden, speciaal ontwikkeld om gebruikers thuis een eenvoudige en effectieve manier te bieden om tussen de tanden te reinigen. Sonicare AirFloss gebruikt microbursttechnologie om een straal lucht en microdruppels te leveren die tussen de tanden komt om interproximale tandplakbiofilm krachtig maar toch voorzichtig te verwijderen. Het is een bewezen effectieve en gemakkelijke methode waaraan de proefpersonen de voorkeur gaven.
+
Wat is er zo uniek aan de Sonicare AirFloss?
-
Wat is er zo uniek aan de Sonicare AirFloss?
Tandheelkundige specialisten onderstrepen vaak het belang van reinigen tussen de tanden, maar patiënten geven daar niet gemakkelijk gevolg aan. Flossen wordt beschouwd als de functionele oplossing, maar het wordt door patiënten moeilijk in het gebruik gevonden, waardoor het minder of zelfs helemaal niet wordt gebruikt.

Baanbrekende technologie
Sonicare AirFloss is ontwikkeld als oplossing voor dit probleem. Het is een innovatief apparaat voor reiniging tussen de tanden, speciaal ontwikkeld om gebruikers thuis een eenvoudige en effectieve manier te bieden om tussen de tanden te reinigen. Sonicare AirFloss gebruikt microbursttechnologie om een straal lucht en microdruppels te leveren die tussen de tanden komt om interproximale tandplakbiofilm krachtig maar toch voorzichtig te verwijderen.

Klinisch bewezen
Het is klinisch bewezen dat Sonicare AirFloss 99% meer plaque tussen de tanden verwijdert dan tandenpoetsen alleen1.

Het helpt tandvlees gezonder te maken en het beschermt mede tegen interproximale gingivitis. Het is veilig en voorzichtig voor tandvlees en tanden - 78% van de gebruikers geeft aan dat Sonicare AirFloss zachter voor tanden en tandvlees is.

Grotere discipline
Sonicare AirFloss past zich ook gemakkelijk aan bij de dagelijkse mondverzorging van de patiënt. 86% van de patiënten vindt Sonicare AirFloss gemakkelijker in het gebruik dan handmatig flossen.

Studies tonen ook aan dat met Sonicare AirFloss de discipline van de patiënt voor reinigen tussen de tanden verbetert. Na een maand proberen gebruikte 96% van voorheen onregelmatige flossers Sonicare AirFloss vier of meer dagen per week; en uit een onderzoek van Philips naar de voorkeuren van consumenten kwam naar voren dat 69% van de ondervraagden Sonicare AirFloss gemakkelijker vond in gebruik dan een monddouche.
+
Hoe werkt Sonicare AirFloss?
-
Hoe werkt Sonicare AirFloss?
Sonicare AirFloss gebruikt geperste lucht om microdruppels water (of mondspoeling) sneller tussen de tanden te laten gaan. De microdruppels maken de plaque tussen de tanden los en halen deze weg op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan.
+
Welke soorten klinische studies zijn uitgevoerd om de effectiviteit van Sonicare AirFloss te bewijzen?
-
Welke soorten klinische studies zijn uitgevoerd om de effectiviteit van Sonicare AirFloss te bewijzen?
Er is diepgaand onderzoek aan de ontwikkeling van Sonicare AirFloss voorafgegaan. En AirFloss heeft dezelfde strenge en nauwgezette klinische validaties en verificatie van de vereisten voor prestaties en veiligheid ondergaan als alle andere producten van Sonicare. Er is kwantitatief onderzoek verricht onder 1382 consumenten en 610 tandheelkundig specialisten in een serie doelgroepen. Een reeks onderzoeken thuis toonde aan dat na een maand AirFloss te hebben gebruikt, 96% van patiënten die voorheen onregelmatige flossers waren, AirFloss minimaal vier maal per week gebruikte en 86% vond AirFloss gemakkelijker in het gebruik dan flosdraad, terwijl 69% het gemakkelijker vond dan monddouches.

De studies worden hieronder kort genoemd. Ga voor een volledig overzicht en gedetailleerde gegevens naar de klinische testpagina's op deze site.

De volgende studies zijn vanaf december 2010 uitgevoerd om de prestaties van Sonicare AirFloss te beoordelen:

Evaluation of surface wear by Philips Sonicare AirFloss and Waterpik Water Flosser on dental restorative materials
Yapp R, Powers JM, Jain V, de Jager M. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010

In-home use test to evaluate ease of use for Philips Sonicare AirFloss versus Reach string floss and Waterpik Ultra Water Flosser
Krell S, Kaler A, Wei J. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010

In vitro evaluation of interproximal biofilm removal with Philips Sonicare AirFloss
de Jager M, Hix J, Aspiras M, Schmitt P. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010

Effect of Philips Sonicare AirFloss on interproximal plaque and gingivitis
de Jager M, Jain V, Schmitt P, DeLaurenti M, Jenkins W, Milleman J, Milleman K, Putt M. J Dent Res 90 (spec iss A), 2011

In-home use test to assess compliance of Philips Sonicare AirFloss
Krell S, Kaler A, Wei J. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010
+
Is Sonicare AirFloss gemakkelijk vast te houden en te hanteren?
-
Is Sonicare AirFloss gemakkelijk vast te houden en te hanteren?
Sonicare AirFloss is heel licht, ook als het is gevuld met water. Het is ontwikkeld met ergonomisch specialisten en experts in de dentale sector om gebruiksgemak en een juiste hoek voor de tanden te verzekeren. De productergonomie is ontwikkeld en getest met een uitlopende reeks consumenten.
+
Waarom heeft Sonicare AirFloss een geleidepunt?
-
Waarom heeft Sonicare AirFloss een geleidepunt?
Met de geleidepunt kunnen de ruimtes tussen de tanden gemakkelijk worden gevonden en kan de punt in de juiste hoek worden geplaatst voor optimale reiniging. Het is van belang geen druk uit te oefenen bij het plaatsen van het spuitstuk tussen de tanden.
+
Kan de kracht worden aangepast?
-
Kan de kracht worden aangepast?
Nee. Sonicare AirFloss is ontworpen voor een optimaal vermogen om een effectieve verwijdering van plaque te garanderen terwijl tandvlees en restauratieve behandelingen met voorzichtigheid worden behandeld.
+
Kan de kracht van het water schade aanrichten aan mijn tandvlees?
-
Kan de kracht van het water schade aanrichten aan mijn tandvlees?
Nee. Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van Sonicare AirFloss het tandvlees niet beschadigt.

Het product is ontworpen om perfect te functioneren wanneer het tussen de tanden wordt geplaatst zonder te veel druk uit te oefenen.
+
Is de activeringsknop op de Sonicare AirFloss gemakkelijk in te drukken?
-
Is de activeringsknop op de Sonicare AirFloss gemakkelijk in te drukken?
Ja, de activeringsknop op de Sonicare AirFloss is zo ontworpen dat er ongeveer net zoveel druk op moet worden uitgeoefend als voor een klik met een computermuis.
+
Is er een modus die de activering automatiseert?
-
Is er een modus die de activering automatiseert?
Nee. Er is geen automatische modus. De activeringsknop is eenvoudig in te drukken - er is niet meer kracht voor nodig dan voor het indrukken van een muistoets.
+
Kun je Sonicare tandenborsteladers gebruiken met de Sonicare AirFloss?
-
Kun je Sonicare tandenborsteladers gebruiken met de Sonicare AirFloss?
Ja, dat kan. Als u of uw patiënten in het bezit zijn van een van de volgende modellen kunt u de tandenborstellader gebruiken om Sonicare AirFloss te laden: FlexCare+, FlexCare, HealthyWhite, EasyClean en Sonicare For Kids.

Sonicare AirFloss kan ook worden geladen op de Sonicare FlexCare en FlexCare+ met UV-reiniger.
+
Hoeveel vloeistof kan er in het reservoir?
-
Hoeveel vloeistof kan er in het reservoir?
In het reservoir gaat voldoende water (of mondspoeling) voor tot twee flosbeurten. De hoeveelheid geproduceerde vloeistof voor één beurt is minder dan een theelepel (5 ml).
+
Gaat navullen gemakkelijk?
-
Gaat navullen gemakkelijk?
Sonicare AirFloss heeft een opening waardoor u gemakkelijk binnen seconden kunt vullen met kraanwater, fleswater of mondwater uit de winkel.
+
Hoeveel water komt uit het product iedere keer dat het wordt geactiveerd?
-
Hoeveel water komt uit het product iedere keer dat het wordt geactiveerd?
Bij iedere activering wordt ongeveer 0,15 geproduceerd.
+
Hoe lang duurt het voordat de gehele mond is gereinigd?
-
Hoe lang duurt het voordat de gehele mond is gereinigd?
Het duurt ongeveer 60 seconden om tussen alle tanden te reinigen.
+
Hoe lang gaat de Sonicare AirFloss mee zonder opladen?
-
Hoe lang gaat de Sonicare AirFloss mee zonder opladen?
U kunt Sonicare AirFloss tot twee weken (of 14 volledige mondbehandelingen) eenmaal per dag gebruiken zonder dat het apparaat opnieuw moet worden opgeladen.
+
Heeft Sonicare AirFloss garantie?
-
Heeft Sonicare AirFloss garantie?
Sonicare AirFloss biedt een volledige tevredenheidsgarantie of een geldteruggarantie.
+
Hoe ziet de garantie op de Sonicare AirFloss eruit?
-
Hoe ziet de garantie op de Sonicare AirFloss eruit?
Zoals voor alle Sonicare-producten, geldt voor Sonicare AirFloss een garantietermijn van twee jaar op fabricagefouten.
+
Hoe gebruik ik Sonicare AirFloss?
-
Hoe gebruik ik Sonicare AirFloss?
Hoe gebruik ik Sonicare AirFloss worden gebruikt?
Op deze website vindt u een aantal gedetailleerde gegevensbladen, gebruikershandleidingen en productinstructies, die u aan uw patiënten kunt geven of in uw praktijk kunt gebruiken.

Ga naar de AirFloss-productpagina voor meer informatie

Gebruik:
 1. Plaats de punt tussen uw tanden en oefen een lichte druk uit.
 2. Druk op de activeringsknop om een straal lucht en water te produceren.
 3. Schuif de geleidepunt over de tandvleesgrens totdat u voelt dat deze tussen de volgende twee tanden zit.
 4. Druk nogmaals op de activeringsknop en herhaal dit voor alle ruimtes inclusief achter uw achterste tanden.
 5. Druk op de aan/uit-knop om de stroom na gebruik uit te schakelen.

Hoe wordt de batterij geladen?
Een knipperend geel licht geeft aan dat de batterij bijna leeg is (minder dan drie beurten over). AirFloss is ontworpen om minimaal twee weken (of 14 beurten) mee te gaan met een enkele lading.

Laden:
 1. Sluit de lader aan op een stopcontact.
 2. Plaats de handgreep op de lader.
 3. De laadindicator knippert groen totdat het apparaat volledig is opgeladen.

Opmerking: Na vier minuten gaat het groene lampje uit om batterij te besparen.
Het duurt minimaal 24 uur voordat de batterij volledig is opgeladen.
+
Kun je Sonicare AirFloss gebruiken zonder water?
-
Kun je Sonicare AirFloss gebruiken zonder water?
Het waterreservoir moet water of mondwater bevatten wil Sonicare AirFloss effectief zijn.
Effectiviteit
+
Wordt plaque verwijderd met de Sonicare AirFloss?
-
Wordt plaque verwijderd met de Sonicare AirFloss?
Ja, van Sonicare AirFloss is bewezen dat het tot 99% meer plaque tussen de tanden verwijdert dan alleen met een gewone tandenborstel1. Laboratoriumstudies hebben aangetoond dat Sonicare AirFloss tot 66% meer plaque tussen de tanden verwijdert in vergelijking met Sonicare Flexcare+4.
+
Kan Sonicare AirFloss voedselresten tussen de tanden verwijderen?
-
Kan Sonicare AirFloss voedselresten tussen de tanden verwijderen?
Sonicare AirFloss verwijdert de meeste voedselresten; maar het product is niet ontwikkeld om grote of plakkerige resten te verwijderen die tussen de tanden zijn vast komen te zitten.
+
Reinigt Sonicare AirFloss tussen de tanden en ook de gehele tandvleesgrens?
-
Reinigt Sonicare AirFloss tussen de tanden en ook de gehele tandvleesgrens?
Sonicare AirFloss is ontworpen ter aanvulling op het tandenpoetsen om een uitmuntende reiniging tussen de tanden te garanderen. Voor optimaal gezond tandvlees is het belangrijk tanden en tandvleesrand grondig te poetsen. Een goede poetstechniek zorgt voor een grondige reiniging in dit belangrijke gebied.
+
Moet je Sonicare AirFloss gebruiken voor of na het tandenpoetsen?
-
Moet je Sonicare AirFloss gebruiken voor of na het tandenpoetsen?
Het wordt aangeraden Sonicare AirFloss te gebruiken nadat u uw tanden hebt gepoetst om ervoor te zorgen dat de plaque grondig wordt verwijderd. Wanneer u Sonicare AirFloss gebruikt met mondspoeling krijgt u nadien een frissere, schoner aanvoelende mond.
+
Moet Sonicare AirFloss aan de binnenkant en buitenkant van je tanden worden gebruikt?
-
Moet Sonicare AirFloss aan de binnenkant en buitenkant van je tanden worden gebruikt?
Sonicare AirFloss is ontworpen om alleen effectief te werken voor de buitenkant van de tanden.
Reiniging/onderhoud.
+
Philips Sonicare AirFloss reinigen?
-
Philips Sonicare AirFloss reinigen?
 1. Haal het spuitstuk eraf en spoel af met water.
  Optioneel: Giet mondspoeling in het AirFloss-reservoir en druk op de knop totdat het reservoir leeg is.
 2. Gebruik een wattenstaafje om indien gewenst het reservoir af te vegen. Let erop dat er geen vreemde voorwerpen in het reservoir komen.

Opmerking: Het gebruik van reinigingsmiddel in het apparaat wordt niet aangeraden. Reinig het apparaat niet in de vaatwasser of ander schoonmaakapparaat, zoals de Sonicare UV-reiniger. Laat tussen beurten droog worden.
+
Hoe moet de Sonicare AirFloss worden onderhouden voor de beste prestaties?
-
Hoe moet de Sonicare AirFloss worden onderhouden voor de beste prestaties?
Philips Sonicare AirFloss presteert het beste wanneer de spuitstukken goed worden gereinigd en om de zes maanden worden vervangen.

Neem ook deze eenvoudige tips in acht:
 1. Spoel Sonicare AirFloss na ieder gebruik en laat het volledig drogen.
 2. Haal het spuitstuk eraf en veeg minimaal eens per week eventuele resten weg.
 3. Vervang het spuitstuk om de zes maanden.
+
Kan de Philips Sonicare UV-reiniger worden gebruikt voor het reinigen van de AirFloss-spuitstukken?
-
Kan de Philips Sonicare UV-reiniger worden gebruikt voor het reinigen van de AirFloss-spuitstukken?
Nee. De AirFloss-spuitstukken passen niet in de UV-reiniger en deze is niet ontworpen voor het reinigen van de spuitstukken.
Vergelijking
+
Hoe laat het gebruik van Sonicare AirFloss zich vergelijken met monddouches?
-
Hoe laat het gebruik van Sonicare AirFloss zich vergelijken met monddouches?
Sonicare AirFloss is anders dan bestaande interproximale reinigers zoals monddouches. Hieronder zijn de feiten over de verschillen:

Sonicare AirFloss gebruikt een gerichte microstraal van waterdruppels om plaque tussen de tanden te verwijderen. Monddouches gebruiken water om resten in de hele mond weg te spoelen. AirFloss verbruikt veel minder water - een theelepel of minder per reiniging van de gehele mond.

Sonicare AirFloss is gemakkelijker te gebruiken dan het Waterpik Waterflosser draadloos product:
 1. het is half zo groot als een Waterpik Cordless en 1/3 van het gewicht
 2. er is slechts een theelepel water of mondwater nodig
 3. het kan op één lading twee weken worden gebruikt zodat het tweemaal langer kan worden gebruikt zonder dat het opnieuw moet worden geladen

69% van de onderzochte personen vond AirFloss gemakkelijker te gebruiken dan een monddouche. Na één maand bleef 96% van de patiënten die niet regelmatig flosten Sonicare AirFloss minimaal vier maal per week gebruiken.
+
Hoe laat Sonicare AirFloss zich vergelijken met flossen?
-
Hoe laat Sonicare AirFloss zich vergelijken met flossen?
Sonicare AirFloss is speciaal ontwikkeld om een verbetering te zijn ten opzichte van het flossen. In onderzoeken onder consumenten gaf 86% van de gebruikers aan dat Sonicare AirFloss gemakkelijker was te gebruiken dan flosdraad.
+
Helpt Sonicare AirFloss ook met het verbeteren van de discipline voor dagelijks reinigen tussen de tanden?
-
Helpt Sonicare AirFloss ook met het verbeteren van de discipline voor dagelijks reinigen tussen de tanden?
Ja, in een recent onderzoek bleek 96,1% van de onderzoeksdeelnemers die onregelmatig flosten, na één maand nog steeds vier maal per week of vaker Sonicare AirFloss te gebruiken.
Veiligheid
+
Is Sonicare AirFloss veilig voor tandvlees en tanden?
-
Is Sonicare AirFloss veilig voor tandvlees en tanden?
Klinische tests hebben aangetoond dat het gebruik van Sonicare AirFloss geen schade oplevert voor het tandvlees5. Het product is ontworpen om perfect te functioneren wanneer het tussen de tanden wordt geplaatst zonder te veel druk uit te oefenen.
+
Kunnen kinderen veilig Sonicare AirFloss gebruiken?
-
Kunnen kinderen veilig Sonicare AirFloss gebruiken?
Kinderen onder 18 moeten voor een correct gebruik onder toezicht staan.
+
Is Sonicare AirFloss waterbestendig?
-
Is Sonicare AirFloss waterbestendig?
Net als de Sonicare herlaadbare tandenborstels is Sonicare AirFloss ontworpen om bestendig te zijn tegen water maar moet het nooit in water worden ondergedompeld. Het is ontworpen voor gebruik als een gewoon badkamerapparaat. Om de levensduur van dit product te maximaliseren moet u het product tussen beurten en voor opslag laten drogen.
Bestellen
+
Hoe kan ik een professioneel probeerexemplaar of nieuwe spuitstukken bestellen?
-
Hoe kan ik een professioneel probeerexemplaar of nieuwe spuitstukken bestellen?
Tandartspraktijken en tandheelkundigen kunnen telefonisch opzetborstels bestellen op nummer 070-253001. Verwijs uw patiënten die geïnteresseerd zijn in een Sonicare-product, opzetborstel, spuitkop of accessoire door naar onze consumentenwebsite.
1 de Jager M, Jain V, Schmitt P, DeLaurenti M, Jenkins W, Milleman J, et al. Clinical efficacy and safety of a novel interproximal cleaning device. J Dent Res.2011;90(special issue A).
2 Krell S, Kaler A, Wei J. In-home use test to evaluate ease of use for Philips Sonicare AirFloss versus Reach string floss and WaterpikUltra Water Flosser. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010.
3 Krell S, Kaler A, Wei J. In-home use test to assess compliance of Philips Sonicare AirFloss. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010.
4 de Jager M, Hix J, Aspiras M, Schmitt P. In vitro evaluation of interproximal biofilm removal with Sonicare AirFloss. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010.
5 R Yapp, JM Powers, V Jain, M de Jager. Evaluation of Surface Wear by Philips Sonicare AirFloss and Waterpik Waterflosser on Dental Restorative Materials. Gegevens vastgelegd in dossier, 2010.
Productinformatie
+
Wat is Sonicare For Kids?
-
Wat is Sonicare For Kids?
Sonicare For Kids® is de allereerste Philips Sonicare elektrische tandenborstel voor pediatrische patiënten. Sonicare For Kids is speciaal ontworpen om ouders te helpen hun kinderen van vier tot en met tien jaar effectief te leren poetsen en vervolgens zelfstandig te leren poetsen. De unieke functies en voordelen stimuleren grotere poetsdisclipline en uitstekende resultaten in iedere poetsfase.
+
Hoe werkt Sonicare For Kids precies?
-
Hoe werkt Sonicare For Kids precies?
Sonicare's gepatenteerde sonische technologie creëert, in combinatie met de nieuwe kindvriendelijke opzetborstel, een dynamische reinigende werking die vloeistofkrachten tussen en rond de tanden en zelfs langs de tandvleesrand verspreidt om tandplaque los te maken op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit leidt tot superieure resultaten bij pediatrische patiënten.

Verder helpen de kindvriendelijke kenmerken van Sonicare For Kids pediatrische patiënten om consistente, effectieve poetsgewoonten te ontwikkelen voor een leven lang goede mondverzorging.
 1. KidTimer: Helpt kinderen om de door tandartsen aanbevolen twee minuten poetsen te halen
 2. Twee verschillende opzetborstels: Speciaal ontworpen om de tanden in belangrijke ontwikkelingsfasen zacht te reinigen en te beschermen
 3. Twee verschillende standen voor zachte, maar effectieve reiniging
 4. KidPacer: Leuke geluidjes stimuleren kinderen om hun hele mond grondig te reinigen
 5. Ergonomische handgreep: Multigrip-ontwerp, zodat ouders en kinderen samen of kinderen zelfstandig kunnen poetsen
 6. Met verwisselbare frontjes kunnen kinderen hun tandenborstel personaliseren
 7. Een grote aan/uit-knop die kinderen gemakkelijk kunnen vinden

Ondersteunend bewijs
 1. Verwijdert significant meer plaque dan Oral-B Stages® handmatige tandenborstels in alle gebieden van de mond in de leeftijd van vier tot tien1,2
 2. Verwijdert tot 75% meer plaque bij kinderen op moeilijk bereikbare plaatsen dan Oral-B Stages® handtandenborstels1,2
+
Heeft Sonicare For Kids verschillende standen?
-
Heeft Sonicare For Kids verschillende standen?
Ja, Sonicare For Kids heeft twee kindvriendelijke standen, laag en hoog, die respectievelijk 60% en 40% minder krachtig zijn dan Sonicare FlexCare+. De lage stand heeft ook een aanzienlijk lager vibratie- en geluidsniveau dan Sonicare FlexCare+. Beide standen zijn ontworpen voor een zachte maar effectieve reiniging.
+
Wat is het verschil tussen de twee standen?
-
Wat is het verschil tussen de twee standen?
Er zijn twee snelheden, laag en hoog. De lage snelheid heeft een voorzichtige amplitude van 7 graden en wordt aanbevolen voor nieuwe en jonge poetsers. De hoge snelheid heeft een amplitude van 9 graden en is ontworpen voor kinderen die zelfstandig poetsen en gewend zijn aan elektrisch poetsen. Ter vergelijking: de Sonicare FlexCare+ heeft momenteel een amplitude van 11 graden en dezelfde frequentie van 240 Hz.
+
Wanneer moeten patiënten de verschillende standen van Sonicare For Kids gebruiken?
-
Wanneer moeten patiënten de verschillende standen van Sonicare For Kids gebruiken?
We raden aan dat jonge patiënten (vier tot zeven jaar oud) en nieuwe gebruikers van elektronische tandenborstels beginnen met de lage stand. Voor oudere patiënten (zeven tot tien jaar oud) of ervaren gebruikers van elektronische tandenborstels raden we de hoge stand aan voor de beste resultaten. Hoewel er geen uitdrukkelijke richtlijn is voor de stand die een kind moet gebruiken, is het de verantwoordelijkheid van de ouders om de kracht van de tandenborstel aan te passen aan de behoefte van het kind. Wanneer een kind gewend is aan de kracht en de duur van het poetsen, raden we ouders aan om het kind over te laten gaan naar de hoge stand voor de beste resultaten.
+
Is er een verschil tussen de timer van Sonicare For Kids en andere Sonicare elektrische tandenborstels met een timer en een Quadpacer?
-
Is er een verschil tussen de timer van Sonicare For Kids en andere Sonicare elektrische tandenborstels met een timer en een Quadpacer?
Ja, Sonicare For Kids heeft een innovatieve KidTimer-functie die pediatrische patiënten helpt de aanbevolen poetstijd van twee minuten te bereiken door de poetsduur gedurende 90 dagen geleidelijk aan te verlengen. Verder geven de muziektonen van de KidPacer- technologie aan wanneer een ander kwadrant van het gebit moet worden gepoetst, zodat de hele mond grondig wordt gepoetst.

Ondersteunend bewijs
 1. Kinderen in de leeftijd van 7-10 jaar poetsen aanzienlijk langer, voor een betere reiniging, dan met de Oral-B Stages 4® handtandenborstel.3
Opzetborstels
+
Wat voor typen opzetborstels zijn er beschikbaar voor Sonicare For Kids?
-
Wat voor typen opzetborstels zijn er beschikbaar voor Sonicare For Kids?
Sonicare For Kids wordt geleverd met twee maten opzetborstels die speciaal zijn ontworpen om de tanden in belangrijke ontwikkelingsfasen zacht te reinigen. De twee maten zijn 4+ en 7+. Beiden worden meegeleverd met de handgreep van Sonicare For Kids. De opzetkop voor 7+ is ontworpen voor kinderen van zeven jaar of ouder die zelfstandig poetsen. De opzetkop voor 4+ heeft een kortere hals en kortere borstelharen voor kinderen van vier jaar en ouder.
+
Wat is het verschil tussen de opzetborstels van Sonicare For Kids en de ProResults-opzetborstels?
-
Wat is het verschil tussen de opzetborstels van Sonicare For Kids en de ProResults-opzetborstels?
De Sonicare For Kids-opzetborstel is speciaal voor kinderen ontworpen. De Sonicare For Kids-opzetborstel heeft een met rubber beklede hals om een jong, groeiend gebit te beschermen tegen klapperen, de gekleurde herkenningsring is verwijderd om te voorkomen dat kinderen erin kunnen stikken en de borstelharen hebben een lichte kleur om de zachtheid van de tandenborstel aan te geven. De borstelharen van Sonicare For Kids en ProResults hebben dezelfde indeling en dezelfde lengte.
+
Zijn de nieuwe Sonicare For Kids-opzetborstels compatibel met alle Philips Sonicare-modellen?
-
Zijn de nieuwe Sonicare For Kids-opzetborstels compatibel met alle Philips Sonicare-modellen?
Nee, de Philips Sonicare Elite en Advance opzetborstels zijn niet compatibel met de Sonicare For Kids handgreep, en andersom. De nieuwe Sonicare For Kids-handgreep en borstelkop verschillen aanmerkelijk van de vorige Sonicare elektrische tandenborstels. De verpakking van onze opzetborstels geeft zeer duidelijk aan met welke handgreep ze compatibel zijn, zodat patiënten de juiste opzetborstels kiezen.
+
Waarom verbetert de opzetborstel de effectiviteit van het poetsen?
-
Waarom verbetert de opzetborstel de effectiviteit van het poetsen?
De opzetborstel, die is ontworpen met een brede poetsbeweging en speciaal gevormde borstelharen, bereikt in combinatie met de gepatenteerde technologie van Philips een groter tandoppervlak en verwijdert meer plaque dan verschillende andere toonaangevende handtandenborstels en elektrische tandenborstels. De borstel creëert ook een dynamische reinigende werking die vloeistofkrachten tussen en rond de tanden en zelfs langs de tandvleesrand verspreidt om plaque los te maken op moeilijk bereikbare plaatsen.
+
Waarom raadt Philips Sonicare aan om de opzetborstel van Sonicare For Kids na drie maanden te vervangen?
-
Waarom raadt Philips Sonicare aan om de opzetborstel van Sonicare For Kids na drie maanden te vervangen?
Recent onderzoek wijst erop dat borstelharen sneller afslijten dan uit eerdere studies was gebleken. Op basis van deze bevindingen hebben we ons aangesloten bij het officiële advies van de American Dental Association (ADA) om de opzetborstel om de drie maanden te vervangen.
+
Waarom hebben de Sonicare For Kids-opzetborstels geen herinneringsborstelharen?
-
Waarom hebben de Sonicare For Kids-opzetborstels geen herinneringsborstelharen?
De voorspelbaarheid van het afslijten van borstelharen, zoals weergegeven door de herinneringsborstelharen, is vrij consistent bij volwassenen, maar niet bij kinderen. Kinderen hebben de neiging om te bijten, te kauwen en de effectiviteit van een opzetborstel te verminderen, met zeer uiteenlopende gevolgen. Ouders moeten de borstelharen inspecteren om ervoor te zorgen dat ze effectief blijven werken. Mogelijk moeten de opzetborstels vaker dan om de drie maanden worden vervangen.
Handgreeptechnologie
+
Wat is er zo uniek aan de handgreeptechnologie van Sonicare For Kids?
-
Wat is er zo uniek aan de handgreeptechnologie van Sonicare For Kids?
Net als alle Philips Sonicare-tandenborstels bevat Sonicare For Kids de gepatenteerde Philips Sonicare-technologie, waardoor het bereik van de amplitude en de frequentie wordt bepaald. De aandrijving is ontworpen met dezelfde gepatenteerde sonische technologie die in alle Sonicare-tandenborstels wordt gebruikt. De handgreep is tevens waterdicht en hermetisch afgesloten. Hierdoor kan er geen vocht, zoals speeksel, in de handgreep komen.

Verder heeft Sonicare For Kids een ergonomische handgreep die gemakkelijk in de kinderhand past en op twee plaatsen kan worden vastgehouden om eerst samen met een volwassene en later zelfstandig te poetsen. Er zit een extra grote aan/uit-knop op, zodat deze eenvoudig te vinden is, en een rug die niet kan omrollen, zodat kinderen er gemakkelijk tandpasta op kunnen doen. Er worden ook leuke verwisselbare frontjes bijgeleverd, zodat kinderen het uiterlijk van hun tandenborstel kunnen veranderen terwijl ze opgroeien.
+
Wat is de KidPacer?
-
Wat is de KidPacer?
De KidPacer is een reeks muzieknoten waarmee uw kind wordt geholpen om door hun hele mond te poetsen. Net als de technologie die in alle huidige Sonicare elektronische tandenborstels wordt gebruikt (QuadPacer), waarschuwt KidPacer kinderen met muzieknoten dat ze verder kunnen gaan met het volgende kwadrant. Aan het eind van de volledige poetscyclus klinkt er een melodie als beloning en wordt de tandenborstel uitgeschakeld. De noten en melodieën van de KidPacer zijn verschillend voor de lage en de hoge stand. Ouders die hun kinderen niet actief helpen met poetsen kunnen luisteren naar de eindmelodie om te controleren of hun kind de hele poetscyclus heeft doorlopen.
+
Wat is het belang van de antirol-handgreep?
-
Wat is het belang van de antirol-handgreep?
Bij ons uitgebreide onderzoek hebben we gemerkt dat jonge kinderen hun eigen manier hebben om tandpasta op een tandenborstel te doen. Jonge poetsers leggen de tandenborstel meestal plat op de wasbak en gebruiken twee handen om tandpasta op de borstelkop aan te brengen. Daarom was het noodzakelijk om Sonicare For Kids een stabiele rug te geven, zodat de borstel niet heen en weer zou rollen terwijl er tandpasta op werd aangebracht.
+
Hoe kunnen de verwisselbare frontjes worden vervangen?
-
Hoe kunnen de verwisselbare frontjes worden vervangen?
De verwisselbare frontjes kunnen gemakkelijk worden vervangen, maar mogelijk moet een ouder erbij helpen. Er zijn drie frontjes de worden meegeleverd met het Sonicare For Kids-startpakket om de tandenborstel aan te passen aan de smaak van het kind. Verwijder eerst de plastic verpakking van het gewenste frontje. Zorg dat het witte plastic gedeelte van de handgreep schoon en droog is. Vervolgens houdt u de gaten in het frontje bij de knoppen en drukt u het frontje stevig op de handgreep. Als u het frontje wilt schoonmaken of verwijderen, zijn er twee inkepingen aan de zijkant van de handgreep waar u het los kunt maken.

De verwisselbare frontjes die u niet gebruikt kunnen worden opgeslagen. Als het frontje niet meer plakt, kunt u het gewoon onder de warme kraan houden. Nadat het is opgedroogd, plakt het weer en kan het weer op de handgreep worden geplaatst.
+
Zijn er nog meer verwisselbare frontjes te koop?
-
Zijn er nog meer verwisselbare frontjes te koop?
Nee, momenteel zijn alleen de drie frontjes beschikbaar die in het startpakket zitten.
+
Waarom staan de aan/uit-knop en de hoog/laag-knop zo ver uit elkaar?
-
Waarom staan de aan/uit-knop en de hoog/laag-knop zo ver uit elkaar?
Uit onderzoek weten we dat jonge poetsers hun tandenborstel vaak op een erg hoge plek vasthouden. Hun handigheid past bij meer besturing aan de bovenkant van de tandenborstel, dus het is belangrijk dat ze de tandenborstel daar kunnen vasthouden. Bovendien is er, voor de leerfase waarin ouders hun kinderen helpen te poetsen, genoeg open ruimte op de handgreep zodat een ouder kan meesturen. Wanneer het kind overgaat tot zelfstandig poetsen, biedt de grote open ruimte tussen de aan/uit-knop en de hoog/laag-knop een geschikte plek om vast te houden.
+
Wat is de Easy-start-functie?
-
Wat is de Easy-start-functie?
Om jonge patiënten te laten wennen aan de Philips Sonicare-ervaring, hebben we de functie Easy-start ontwikkeld, waarmee de poetskracht tijdens de eerste veertien poetsbeurten geleidelijk wordt opgevoerd.

De Easy-start-functie is beschikbaar voor zowel de lage als de hoge stand. Als een kind gewend is om te poetsen met Philips Sonicare, kan Easy-start worden uitgeschakeld. Plaats de handgreep op een werkende oplader en houdt de aan/uit-knop twee seconden ingedrukt. Eén piepje geeft aan dat Easy-start is uitgeschakeld, twee piepjes geven aan dat Easy-start weer is ingeschakeld.
+
Is de Sonicare For Kids hermetisch afgesloten? Kan er speeksel of vocht in de handgreep terechtkomen?
-
Is de Sonicare For Kids hermetisch afgesloten? Kan er speeksel of vocht in de handgreep terechtkomen?
De handgreep van Sonicare For Kids is waterdicht en hermetisch afgesloten. Er kan geen enkel vocht in de handgreep terechtkomen.
+
Is de batterij in Sonicare For Kids milieuvriendelijk?
-
Is de batterij in Sonicare For Kids milieuvriendelijk?
Sonicare For Kids gebruikt milieuvriendelijke lithium-ionbatterijen (Li-ion).
Concurrentie
+
Heeft u klinisch, wetenschappelijk bewijs dat Sonicare For Kids beter werkt dan andere tandenborstels voor kinderen?
-
Heeft u klinisch, wetenschappelijk bewijs dat Sonicare For Kids beter werkt dan andere tandenborstels voor kinderen?
Ja, we hebben een aantal klinische studies uitgevoerd om Sonicare For Kids te vergelijken met andere handmatige en elektrische tandenborstels. Klinische tests hebben uitgewezen dat Sonicare For Kids:
 1. significant meer plaque verwijdert dan Oral-B Stages® handmatige tandenborstels in alle gebieden van de mond in de leeftijd van vier tot tien1,2
 2. tot 75% meer plaque op moeilijk bereikbare plaatsen verwijdert bij kinderen dan Oral-B Stages® handtandenborstels1,2

Bovendien was 93% van tandheelkundige ouders zeer tevreden met de poetsprestaties van Sonicare For Kids en geeft 91% er de voorkeur aan voor hun eigen kinderen.4
+
Hoe goed doet Sonicare For Kids het in vergelijking met Oral-B Stages?
-
Hoe goed doet Sonicare For Kids het in vergelijking met Oral-B Stages?
Sonicare for Kids biedt uitstekende poetsresultaten voor kinderen van vier tot tien jaar. In vergelijking met Oral-B Stages® is klinisch bewezen dat Sonicare For Kids significant meer plaque verwijdert dan de Oral-B Stages® handtandenborstel en de Crest Spinbrush® elektrische tandenborstel.1,2
Veiligheid
+
Is Sonicare For Kids veilig en zacht voor het gebit van mijn patiënten?
-
Is Sonicare For Kids veilig en zacht voor het gebit van mijn patiënten?
Ja, de zachte borstelharen en de twee kindvriendelijke standen (laag en hoog) zorgen voor een zachte maar effectieve reiniging. De unieke rubberen coating biedt extra bescherming voor het kindergebit.
+
Is Sonicare For Kids veilig voor beugels?
-
Is Sonicare For Kids veilig voor beugels?
Ja, in testen bleek Sonicare For Kids veilig te zijn voor beugels. Maar de opzetborstels slijten daarbij mogelijk sneller dan normaal.
Diversen
+
Zit er een garantie op Sonicare For Kids?
-
Zit er een garantie op Sonicare For Kids?
Ja, Philips Sonicare biedt een geldteruggarantie. Sonicare For Kids wordt geleverd met twee jaar garantie op productiefouten. Voor tandenborstels die via een tandartspraktijk worden verstrekt geldt tevens onze garantie van een betere controle of uw geld terug.
+
Hoe vaak kan ik poetsen met een volledig opgeladen batterij?
-
Hoe vaak kan ik poetsen met een volledig opgeladen batterij?
Een volledig opgeladen batterij is goed voor 28 poetsbeurten, wat gelijk staat aan twee weken lang twee keer per dag poetsen.
+
Waarom is Sonicare For Kids zo duur?
-
Waarom is Sonicare For Kids zo duur?
De prijs weerspiegelt de technologie en de functies, die klinisch bewezen superieure resultaten voor de mondgezondheid opleveren terwijl ze veilig en zacht blijven. Twee op de drie tandheelkundige ouders zag verbetering in het poetsgedrag van hun eigen kinderen na het gebruik van Sonicare For Kids en 93% was zeer tevreden met de reinigingsresultaten.4
+
Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Sonicare For Kids en andere Philips Sonicare elektrische tandenborstels?
-
Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Sonicare For Kids en andere Philips Sonicare elektrische tandenborstels?
In tegenstelling tot andere Philips Sonicare-tandenborstels is Sonicare For Kids specifiek ontworpen voor de mondgezondheidsbehoeften van kinderen, en om te zorgen dat ze consistente, effectieve poetsgewoonten ontwikkelen voor een leven lang goede mondverzorging.

Philips Sonicare biedt een scala aan tandenborstels voor de mondgezondheidsbehoeften van consumenten. Al onze tandenborstels verwijderen plaque effectief en helpen de conditie van het tandvlees te verbeteren.
+
Waarom hebt u deze borstel juist nu ontwikkeld? Heeft Philips plannen om meer producten voor kinderen te ontwikkelen?
-
Waarom hebt u deze borstel juist nu ontwikkeld? Heeft Philips plannen om meer producten voor kinderen te ontwikkelen?
Philips zet zich in om geavanceerd mondzorgtechnologie te ontwikkelen om de mondgezondheid in het algemeen te verbeteren. Sonicare For Kids is ontwikkeld volgens de kwaliteitsnormen van Sonicare, met innovatie op basis van onze inzichten en de behoeften van kinderen, ouders en tandheelkundigen.

De belangrijkste doelstelling van Philips Oral Healthcare is innovatie in mondzorg en we zullen in die richting blijven onderzoeken. Als die weg leidt tot het ontwikkelen van meer producten voor kinderen, dan zullen die kant op gaan.
+
Waar kunnen tandheelkundigen meer informatie vinden over Sonicare For Kids?
-
Waar kunnen tandheelkundigen meer informatie vinden over Sonicare For Kids?
Onze website bevat een uitgebreide beschrijving van alle klinische gegevens over Sonicare For Kids. Zie onze Sonicare For Kids-productpagina voor meer informatie.
1 Milleman J, Putt M, Olson M, et al. Int J Pediatr Dent. 2009;19:s1
2 Pelka M, DeLaurenti M, Master A, et al. Int J Pediatr Dent. 2009;19:s1
3 Defenbaugh J, Schmitt P, Master A, et al. Int J Pediatr Dent. 2009;19:s1
4 Sonicare in home survey of U.S. dental professionals with children ages 4-10
+
U wilt Sonicare proberen?
-
U wilt Sonicare proberen?
Met professionele Sonicare FlexCare-probeerexemplaren kunnen stelt tandheelkundigen en tandheelkundestudenten de Sonicare FlexCare zelf ervaren. Neem contact op met uw Philips-vertegenwoordiger of bel 070-253001 om uw probeerexemplaar te bestellen.

Alle probeerexemplaren worden geleverd tegen een collegiale speciale prijs, inclusief eventuele belastingen en verzendkosten. Ga naar Sonicare proberen op deze website voor meer informatie.

Het probeerexemplaar wordt vergezeld door een risicovrij aanbod dat dertig dagen geldig is: als u binnen dertig dagen niet tevreden bent, vraagt u telefonisch een retouretiket bij ons aan. Hiermee kunt u het probeerexemplaar naar ons terugsturen. Er worden geen kosten in rekening gebracht. Onze professionele probeerexemplaren zijn niet bedoeld voor wederverkoop.
+
Onze praktijk heeft een jaar gelden pas gloednieuwe probeerexemplaren aangeschaft, dus waarom zouden we meer geld uitgeven aan nieuwe? Onze huidige Sonicare-producten werken nog prima.
-
Onze praktijk heeft een jaar gelden pas gloednieuwe probeerexemplaren aangeschaft, dus waarom zouden we meer geld uitgeven aan nieuwe? Onze huidige Sonicare-producten werken nog prima.
Het probeerprogramma komt zowel tandheelkundigen als patiënten ten goede. Als u onze nieuwste producten persoonlijk gebruikt, weet u zeker dat u patiënten met vragen over Sonicare optimaal kunt informeren. Wij willen het u daarbij zo makkelijk mogelijk maken. Vandaar onze speciale prijs.
+
Waarom mogen de probeerexemplaren niet verder worden verkocht?
-
Waarom mogen de probeerexemplaren niet verder worden verkocht?
De speciaal geprijsde professionele probeerexemplaren zijn uitsluitend bedoeld voor tandheelkundigen en tandheelkundestudenten. We bieden deze aan om tandheelkundigen en tandheelkundestudenten in de gelegenheid te stellen onze producten uit te proberen. Hoewel de producten uit het professionele probeerprogramma identiek zijn aan de commerciële/retailproducten, vallen deze onder onze afdeling Dental Sales and Services. Wederverkoop van de speciale professionele probeerexemplaren is verboden. Wanneer een professioneel probeerexemplaar verder wordt verkocht, komen alle garanties en regels inzake retourzending te vervallen.
+
Wat zijn de beperkingen, voorwaarden en garanties die bij de probeerexemplaren worden geleverd aan tandheelkundigen en studenten?
-
Wat zijn de beperkingen, voorwaarden en garanties die bij de probeerexemplaren worden geleverd aan tandheelkundigen en studenten?
We verkopen probeerexemplaren aan een personeelslid per tandartspraktijk. Wederverkoop van onze speciale professionele probeerexemplaren wordt afgekeurd. Wanneer een professioneel probeerexemplaar verder wordt verkocht, komen alle garanties en regels inzake retourzending te vervallen.

We moedigen u aan de informatie met betrekking tot onze algemene leveringsvoorwaarden, garanties en waarborgen te lezen voor een beter begrip van ons beleid inzake onze professionele probeerexemplaren en onze geldteruggarantie van dertig dagen. We vinden het belangrijk dat u ons beleid op dit punt begrijpt. Ga naar 'Sonicare proberen' elders op deze website voor gedetailleerde informatie.

Voor de commerciële/retailproducten die via tandartspraktijken worden verkocht, gelden speciale voorwaarden inzake garantie en levering. Neem contact op met de afdeling Dental Sales and Services voor meer informatie. Het telefoonnummer is 020 5040612.
+
Wat houdt de Philips Sonicare-garantie in?
-
Wat houdt de Philips Sonicare-garantie in?
Philips Sonicare-garanties - Productgarantie:
 1. Voor een wittere, gezondere lach in 28 dagen
 2. Na slechts negentig dagen betere controleresultaten
 3. Twee jaar probleemloze werkingsgarantie

Geldteruggarantie:
Philips Sonicare biedt op alle producten een geldteruggarantie van dertig dagen en een werkingsgarantie van twee jaar. Gebruik de Sonicare 28 dagen en wij garanderen merkbare resultaten en betere controleresultaten.

Niet goed, geld terug:
Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw probeerexemplaar, krijgt u van Sonicare het volledige aankoopbedrag retour. Vraag telefonisch een retouretiket bij ons aan waarmee u het probeerexemplaar naar ons kunt terugsturen. Er worden geen kosten in rekening gebracht.

Garantie:
En net als bij alle andere Philips Sonicare-producten geven wij ook op de FlexCare+-probeerexemplaren twee jaar garantie op fabricagefouten. Ga naar 'Sonicare proberen' elders op deze website voor meer informatie over onze garantie.

Onze niet-goed-geld-teruggarantie geldt ook voor exemplaren die worden verstrekt via tandartspraktijken. Neem contact met ons op voor meer informatie over commerciële/retailproducten voor uw praktijk. Het telefoonnummer is 020 5040612.
+
U wilt de Philips Sonicare in uw praktijk verstrekken of verkopen?
-
U wilt de Philips Sonicare in uw praktijk verstrekken of verkopen?
Neem contact op met uw Philips Sonicare-vertegenwoordiger of bel 020 5040612 voor de contactgegevens van een vertegenwoordiger in uw regio. Daarnaast kunt u informatie aanvragen via het contactformulier elders op deze website.
+
Waarom Philips Sonicare verstrekken of verkopen?
-
Waarom Philips Sonicare verstrekken of verkopen?
Wij garanderen resultaten*
Klinische tests tonen aan dat FlexCare+ krachtig reinigt, maar het mondweefsel ontziet. Daarnaast is bewezen dat de Sonicare FlexCare+ extrinsieke vlekken verwijdert van tandoppervlakken, waardoor tanden er binnen twee weken witter uitzien. Ga naar 'Klinische studies' elders op deze website voor gedetailleerde informatie.

Tandartspraktijken die de Philips Sonicare aanraden, melden
 1. Betere controleresultaten
 2. Meerwaarde en gemak voor de patiënten
 3. Eenvoudiger reinigingsbehandelingen, waardoor de dagelijkse productiviteit kan toenemen
 4. Patiënten die beter poetsen

Gebruik de Sonicare 28 dagen en wij garanderen merkbare resultaten en betere controleresultaten.
Neem voor een speciaal geprijsd professioneel probeerexemplaar met een geldteruggarantie van dertig dagen contact met ons op op telefoonnummer 020 5040612.
*Gegarandeerde resultaten of uw geld terug