Details over DiamondClean-probeerexemplaar ►

De klinische resultaten liegen er niet om, maar u leert het product pas echt waarderen als u het zelf gebruikt. We nodigen u uit om de Sonicare DiamondClean 2 maanden risicovrij uit te proberen. DiamondClean is uitgerust met onze meest geavanceerde borsteltechnologie tot nu toe. De DiamondClean heeft vijf poetsmodi en het is klinisch bewezen dat DiamondClean tot 4x meer plaque verwijdert dan een handtandenborstel* na vier weken gebruik. Daarnaast worden uw tanden in een week witter met gebruik van DiamondClean en helpen de opzetborstels de gezondheid van uw tandvlees in twee weken te verbeteren. Ga naar Klinische studies voor een overzicht van alle studies en tests van de Sonicare DiamondClean.
Voorwaarden en bepalingen

Details AirFloss probeerexemplar

We nodigen u uit de nieuwe Sonicare AirFloss uit te proberen; deze is speciaal ontwikkeld voor patiënten die gewoon niet flossen. AirFloss gebruikt microburst-technologie waarbij lucht en microdruppels worden afgegeven die interproximale plaque tussen de tanden voorzichtig en effectief verwijderen. Patiënten vinden AirFloss een gemakkelijk alternatief voor flossen. Ga voor een volledige lijst van studies en tests met Sonicare AirFloss naar onze Klinische studies.
Voorwaarden en bepalingen

Details Sonicare For Kids-probeerexemplaar

Sonicare for Kids geeft uitstekende resultaten in elke poetsfase. Met dezelfde gepatenteerde technologie als andere Sonicare-tandenborstels maar met een kindvriendelijke krachtamplitude voor voorzichtig en toch effectief poetsen. Kinderen vinden poetsen prettiger met Sonicare For Kids. Probeer het in uw praktijk.
Voorwaarden en bepalingen

Proberen zonder risico

Als u niet 100% tevreden bent met onze probeerexemplaren, kunt u deze binnen twee maanden na aankoop naar ons retourneren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Dit aanbod geldt uitsluitend voor tandheelkundigen. Eén exemplaar per medewerker. De professionele probeerexemplaren mogen niet verder worden verkocht.

Wat uw collega’s erover zeggen

Bekijk deze video's om te zien waarom professionals enthousiast zijn over Sonicare voor patiënten en zichzelf. Meer >

Bruno Loos James V. Birrell, DDS