Klik op een productnaam voor meer informatie

DiamondClean-opzetborstels

Onze nieuwste innovatie, de geavanceerde DiamondClean-opzetborstels, beschikken over unieke diamantvormige borstelharen. De opzetborstels komen in twee maten, standaard en compact, voor gebruik met de DiamondClean-handgreep. Beide maten combineren een gebogen ontwerp, borstelharen in een diamantvorm en een dicht borstelpatroon voor extra hulp bij het verwijderen van tandplak. Daarnaast worden extrinsieke vlekken verwijderd, zodat u in één week wittere tanden zult krijgen. De DiamondClean standaard en compacte opzetborstels zijn onze meest geavanceerde opzetborstels en zijn perfect geschikt voor het dagelijkse tandenpoetsen. De compacte opzetborstel biedt daarnaast ook nauwkeurige reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen.
Sonicare DiamondClean standaard
Sonicare DiamondClean mini

Opzetborstels voor FlexCare+

Onze geavanceerde ProResults-opzetborstels zijn in twee maten beschikbaar voor gebruik met FlexCare+ en FlexCare: standaard en mini. De standaard opzetborstel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl u met de mini opzetborstel nauwkeuriger kunt reinigen en de kiezen helemaal achter in de mond beter kunt bereiken. De mini maat is daarnaast prima geschikt voor mensen met een kleinere mond.
ProResults Standaard
ProResults Mini

AirFloss-spuitkop

De slanke, gebogen AirFloss-spuitkop zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle gebieden in de mond. De positionerende tip garandeert een juiste plaatsing van de spuitkop waardoor alle tanden in slechts 60 seconden worden gereinigd. Vervang de spuitkop elke zes maanden voor optimale resultaten.

Opzetborstels voor Sonicare For Kids

Twee maten opzetborstels voor Sonicare For Kids zorgen samen met de twee standen op de handgreep van de tandenborstel voor een grondige maar zachte reiniging van jonge tanden, en zorgen ervoor dat de tandenborstel meegroeit met uw jonge patiënten.
SFK Standaard
SFK Mini

Opzetborstels voor HealthyWhite

Onze geavanceerde ProResults-opzetborstels zijn in twee maten beschikbaar voor gebruik met HealthyWhite: standaard en mini. De standaard opzetborstel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl u met de mini opzetborstel nauwkeuriger kunt reinigen en de kiezen helemaal achter in de mond beter kunt bereiken. De mini opzetborstel is daarnaast prima geschikt voor mensen met een kleinere mond.
ProResults Standaard
ProResults Mini

EasyClean-opzetborstels

Onze geavanceerde ProResults-opzetborstels zijn in twee maten beschikbaar voor gebruik met FlexCare+: standaard en mini. De standaard opzetborstel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl u met de mini opzetborstel nauwkeuriger kunt reinigen en de kiezen helemaal achter in de mond beter kunt bereiken. De mini maat is daarnaast prima geschikt voor mensen met een kleinere mond.
ProResults Standaard
ProResults Mini

Opzetborstels voor FlexCare

Onze geavanceerde ProResults-opzetborstels zijn in twee maten beschikbaar voor gebruik met FlexCare: standaard en mini. De standaard opzetborstel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, terwijl u met de mini opzetborstel nauwkeuriger kunt reinigen en de kiezen helemaal achter in de mond beter kunt bereiken. De mini opzetborstel is daarnaast prima geschikt voor mensen met een kleinere mond.
ProResults Standaard
ProResults Mini


Meer informatie over opzetborstels en spuitkop
klik om uit te vouwen

Op welke manier verschillen de DiamondClean-opzetborstels van andere
Sonicare-opzetborstels?

Klik om uit te vouwen

De nieuwe DiamondClean-opzetborstels van Sonicare bieden een ultieme reiniging en wittere tanden1,3. De nieuwe DiamondClean-technologie wordt gerealiseerd zonder verankering en plaatst de borstelharen gegroepeerd in groepjes (tufttechnologie), waardoor 44% meer borstelharen kunnen worden ingezet dan met de ProResults standaard opzetborstels, en 23% meer borstelharen in de compacte maat. De borstelharen in diamantvorm bieden een groter poetsoppervlak dan de traditionele rond gevormde borstelharen om tandplak en vlekken weg te vegen. De dichte, halfstijve haarborstels bieden een ongeëvenaarde klinische kwaliteit en de verhoogde borstelharen in het midden reinigen diep tussen de tanden en rond het tandvlees.

klik om uit te vouwen

Wat is de efficiency/het resultaat van de nieuwe Sonicare DiamondClean-opzetborstels?

Klik om uit te vouwen

Wat is de efficiency/het resultaat van de nieuwe Sonicare DiamondClean-opzetborstels? Klik om samen te vouwen Zoals bij alle Sonicare-producten hebben de DiamondClean-opzetborstels uitgebreide cycli van onderzoek, klinische studies en producttesten ondergaan.

Het innovatieve ontwerp op de DiamondClean-opzetborstel biedt een uniek poetsoppervlak.

Onderzoek heeft bewezen dat de Diamond Clean opzetborstels 4x meer tandplaque verwijdert dan handtandenborstels op moeilijk bereikbare plaatsen en biedt in vergelijking met een handtandenborstel de ultieme poetsefficiency1. Het is klinisch bewezen dat de DiamondClean opzetborstels de gezondheid van het tandvlees in twee weken verbeteren2. Zachte poetsbewegingen helpen terugwijkend tandvlees te voorkomen. Het is bewezen dat deze opzetborstels substantieel beter zijn bij het verwijderen van vlekken dan een handtandenborstel door oppervlaktevlekken met 20% te verminderen. In één week worden opgebouwde vlekken van koffie, thee, rode wijn, sigaretten en tabak voorzichtig weggepoetst3.

klik om uit te vouwen

Waarom zou ik Philips Sonicare-opzetborstels gebruiken bij Sonicare-handgrepen?

Klik om uit te vouwen

Uw opzetborstels zijn van vitaal belang voor de effectiviteit van de Sonicare-tandenborstels. We kunnen de prestaties van tandenborstels en opzetborstel van het merk Sonicare garanderen. Deze zijn namelijk getest in onze strikte klinische testprogramma. Daarom raden wij u af andere opzetborstels dan Sonicare-opzetborstels te gebruiken.

klik om uit te vouwen

Hoe vaak moet ik de opzetborstels van mijn Philips Sonicare-tandenborstel vervangen?

Klik om uit te vouwen

Het is bewezen dat een nieuwe opzetborstel tot 28% meer plaque verwijdert dan een opzetborstel die reeds drie maanden is gebruikt4. Daarnaast tonen studies aan dat de borstelharen minder stijf worden na drie maanden van normaal gebruik, doordat de borstels afschuren en veerkracht verliezen, hoewel deze veranderingen alleen zichtbaar zijn onder een microscoop. Onze borstelharen, die u eraan herinneren dat de opzetborstel vervangen moeten worden, geven u een zichtbare indicatie van deze microscopische vermindering en laten u weten wanneer het tijd is om uw opzetborstel te vervangen. Als u uw opzetborstel tweemaal per dag gebruikt gedurende de volledige twee minuten, moeten de opzetborstel elke drie maanden vervangen worden. Tip: Vervang uw opzetborstel elk seizoen.

klik om uit te vouwen

Hoe vaak moet de AirFloss-spuitkop worden vervangen?

Klik om uit te vouwen

Aanbevolen wordt dat u de spuitkop iedere zes maanden vervangt om kalkvorming te voorkomen en om het potentiële risico van bacterieophoping te verminderen.

klik om uit te vouwen

Kunnen de AirFloss-spuitkoppen in de opzetborstelreiniger worden gezet?

Klik om uit te vouwen

Nee. De AirFloss-spuitkoppen passen niet in de reinigers en zijn er ook niet voor ontworpen.

klik om uit te vouwen

Wat als de spuitkop stukgaat?

Klik om uit te vouwen

AirFloss-spuitkoppen zijn ontwikkeld volgens hoge maatstaven en net als bij de kop van een elektrische tandenborstel is het onwaarschijnlijk dat ze stukgaan. Als de spuitkop toch mocht stukgaan, kunt u vervangende spuitkoppen bestellen voor uw praktijk.

Bel ons op 070-253001. Verwijs uw patiënten die geïnteresseerd zijn in een Sonicare-product, opzetborstel, spuitkoppen of accessoires door naar onze consumentenwebsite.

klik om uit te vouwen

Wat voor typen opzetkoppen zijn er beschikbaar voor Sonicare For Kids?

Klik om uit te vouwen

Sonicare For Kids wordt geleverd met twee maten opzetborstels die speciaal zijn ontworpen om de tanden in belangrijke ontwikkelingsfasen zacht te reinigen. De twee maten zijn 4+ en 7+. Beiden worden meegeleverd met de handgreep van Sonicare For Kids. De opzetkop voor 7+ is ontworpen voor kinderen van zeven jaar of ouder die zelfstandig poetsen. De opzetkop voor 4+ heeft een kortere hals en kortere borstelharen voor kinderen van vier jaar en ouder.

klik om uit te vouwen

Wat is er uniek aan de Sonicare For Kids-opzetborstels?

Klik om uit te vouwen

De Sonicare For Kids-opzetborstel is speciaal voor kinderen ontworpen. De Sonicare For Kids-opzetborstel heeft een met rubber beklede hals om een jong, groeiend gebit te beschermen tegen klapperen, de gekleurde herkenningsring is verwijderd om te voorkomen dat kinderen erin kunnen stikken en de borstelharen hebben een lichte kleur om de zachtheid van de tandenborstel aan te geven. De borstelharen van Sonicare For Kids en ProResults hebben dezelfde indeling en dezelfde lengte.

klik om uit te vouwen

Hoe verbetert de opzetborstel de effectiviteit van het poetsen?

Klik om uit te vouwen

De opzetborstel, die is ontworpen met een brede poetsbeweging en speciaal gevormde borstelharen, bereikt in combinatie met de gepatenteerde technologie van Philips een groter tandoppervlak verwijdert meer plaque dan verschillende andere toonaangevende handtandenborstels en elektrische tandenborstels2. De borstel creëert ook een dynamische reinigende werking die vloeistofkrachten tussen en rond de tanden en zelfs langs de tandvleesrand verspreidt om plaque los te maken op moeilijk bereikbare plaatsen.

klik om uit te vouwen

Waarom hebben de Sonicare For Kids-opzetborstels geen borstelharen die eraan
herinneren dat de opzetborstel vervangen moet worden?

Klik om uit te vouwen

De voorspelbaarheid van het afslijten van borstelharen, zoals weergegeven door de herinneringsborstelharen, is vrij consistent bij volwassenen, maar niet bij kinderen. Kinderen hebben de neiging om te bijten, te kauwen en de effectiviteit van een opzetborstel te verminderen, met zeer uiteenlopende gevolgen. Ouders moeten de borstelharen inspecteren om ervoor te zorgen dat ze effectief blijven werken. Mogelijk moeten de opzetborstels vaker dan om de drie maanden worden vervangen.

klik om uit te vouwen

Hoe kan ik opzetborstels of spuitstukken bestellen?

Klik om uit te vouwen

Tandartspraktijken en tandheelkundigen kunnen telefonisch opzetborstels bestellen op nummer 070-253001.

1Putt M, Milleman J, DeLaurenti M, Schmitt P. Data on file, 2010
2Milleman K, Milleman J, Putt M, DeLaurenti M, Souza S, Jenkins W, Strate J. Data on file, 2011
3Colgan P, DeLaurenti M, Johnson M, Jenkins W, Strate J. Data on file, 2010
4Jenkins W, Schmitt P, Milleman J, Putt M and Strate J. Data on file, 2010