DiamondClean

Ultieme reiniging voor een stralend gebit
DiamondClean is de nieuwste innovatie van Philips Sonicare, uitgerust met de meest geavanceerde technologie tot nu toe. DiamondClean levert de hoogste prestaties van alle Sonicare-producten tot nu toe. Klinisch onderzoek heeft bewezen dat DiamondClean tot 4x meer plaque verwijdert dan een handtandenborstel na 4 weken gebruik en dat het tanden binnen een week al witter maakt. DiamondClean is voorzien van een slank, ergonomisch handvat met een stijlvolle afwerking, en vijf reinigingsstanden voor specifieke gebieden, zoals Gum Care en de unieke standen Polish en White.

Bekijk de Sonicare DiamondClean-video:
Meer informatie over de ultieme reinigingsprestaties van DiamondClean. Video bekijken >
Klinisch bewijs
Klinische studie: DiamondClean verwijdert tot 4x meer plaque dan een handtandenborstel >
Aanvullende informatie
Producthandleiding downloaden (.pdf) >
Gegevensgids downloaden (.pdf)  >
Functies

Aanwijzen voor omschrijving
Gepatenteerde sonische technologie
Gepatenteerde sonische technologie creëert een krachtige en toch zachte, dynamische reinigingsactie die tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reikt.
Sonische technologie
Dynamische reinigingsactie stuwt vloeistoffen tussen de tanden en over het tandvlees.
Nieuwe DiamondClean-opzetborstels
Diamantvormige borstelharen hebben een groter oppervlak voor uitstekende reiniging en krachtige witmaak-functionaliteit.
Dubbel oplaadsysteem
Inclusief een innovatief glazen laadstation en een draagbare oplaadcassette met USB-aansluiting voor in uw laptop en een wandstekker.
Vijf poetsstanden
Twee minuten voor reiniging van de gehele mond, plus speciale standen om in één minuut witter te maken, probleemgebieden te reinigen of de tandvleesrand te masseren.
Quadpacer en Smartimer
Stimuleert grondig poetsen van elk kwadrant van de mond en motiveert patiënten om de aanbevolen poetstijd van twee minuten te halen.
Verlichte display
High-tech verborgen paneel is gemakkelijk af te lezen en ziet er helder en modern uit.
 

DiamondClean-opzetborstels

DiamondClean standaard opzetborstel:
De nieuwe, innovatieve, diamantvormige borstelharen van de DiamondClean standaard opzetborstel vormen een dicht borstelpatroon dat tandplak wegvaagt en extrinsieke aanslag verwijdert, terwijl de tanden grondig worden gereinigd.De DiamondClean-opzetborstel, in combinatie met het handvat, resulteert in de ultieme reinigingsprestaties van Sonicare in vergelijking met een handtandenborstel en verwijdert tot 4x meer plaque dan een handtandenborstel*, maakt tanden al na een week witter en helpt de gezondheid van het tandvlees te verbeteren.
DiamondClean compacte opzetborstel:
De DiamondClean compacte opzetborstel helpt uw patiënten om zich, door middel van de gepatenteerde sonische technologie en ons unieke, innovatieve diamantvormige reinigingsoppervlak, te richten op moeilijk bereikbare gebieden waar tandplak en aanslag zich kunnen verbergen. Hij biedt superieure reinigingsprestaties in vergelijking met een handtandenborstel en helpt op een effectieve manier de gezondheid van het tandvlees te verbeteren en tanden binnen een week witter te maken.