AirFloss

Probeer een reiniging met Microburst-Technologie
Sonicare AirFloss is speciaal ontwikkeld om uw patiënten een eenvoudige en effectieve manier te bieden om tussen de tanden te reinigen. Sonicare AirFloss gebruikt microburst-technologie waarbij lucht en micro-druppels worden afgegeven die interproximale plaquebiofilm tussen de tanden verwijderen. Een techniek die veilig is voor tandvlees en tanden. Met één-klik-functionaliteit en een positionerende tip die gerichte reiniging tussen de tanden garandeert, kunnen gebruikers van de Sonicare AirFloss hun gehele mond reinigen in slechts 60 seconden. Sonicare AirFloss heeft een strenge, nauwgezette klinische validering ondergaan en houdt de Philips Sonicare-normen aan op het gebied van prestaties en veiligheid. Sonicare AirFloss heeft de interdentale reiniging opnieuw uitgevonden.

Bekijk de Sonicare AirFloss-video:
Ontworpen om uw patiënten te motiveren om ook tussen de tanden te reinigen. Bekijk video >
Klinisch bewijs
Klinische studie: Effectief: Weet de interproximale gezondheid van tandvlees voorzichtig en effectief te verbeteren in slechts twee weken >
Klinische studie: Eenvoudig in gebruik: 86% van de onderzochte patiënten gaf aan dat Sonicare AirFloss gemakkelijk was te gebruiken >
Lees alles over de superieure wetenschap achter Sonicare AirFloss. Nu downloaden >
Aanvullende informatie
Producthandleiding downloaden (.pdf) >
Gegevensgids downloaden (.pdf) >
Het blad AirFloss gebruiken downloaden (.pdf) >

AirFloss-patiëntprofielbrochures bestellen: Rebecca
Functies

 
Aanwijzen voor omschrijving
Baanbrekende microburst-technologie
Zorgt voor een luchtstraal en micro-druppels die de interproximale plaquebiofilm tussen de tanden snel en soepel verwijderd.
Positionerende tip
De tip garandeert een juiste positionering van de spuitkop waardoor alle tanden in slechts 60 seconden worden gereinigd.
Activeringsknop
De activeringsknop is net zo eenvoudig als een muisklik.
Slanke, gebogen spuitkop
De slanke, gebogen spuitkop zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle gebieden in de mond.
Waterreservoir
Er gaan twee theelepeltjes (mond)water in het reservoir, genoeg voor twee volledige reinigingsbeurten.
Lithium-ionbatterij:
De lithium-ionbatterij levert energie voor twee weken.

In vitro verwijdering van tandplak-biofilms
Slow-motion video van Sonicare AirFloss.
Bekijk video >

Sonicare AirFloss-spuitkop

De AirFloss-spuitkop is ontwikkeld om de gebruikerstechniek te optimaliseren. Met behulp van de positionerende tip kunnen de ruimtes tussen de tanden gemakkelijk worden bereikt. De tip wordt vanzelf in de juiste hoek geplaatst voor optimale reiniging.
Aanbevolen wordt dat u de spuitkop iedere zes maanden vervangt om kalkvorming te voorkomen en om het potentiële risico van bacteriënophoping te verminderen.